View Single Post
Vechi 22.01.2010, 20:37:08
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Noesisaa Vezi mesajul
De fapt nu cred ca barbatii nu mai stiu ce sa faca ca sa respecte intocmai ce spune Sf Apostol Pavel. Pur si simplu codul bunelor maniere laice pana in ziua de azi spune ca un barbat care se afla intr-o casa, cladire, nu trebuie sa poarte caciula...ceea ce nu se aplica femeilor.

Cred ca ar fi bine sa vorbesti in nume propriu. Eu cel putin in viata de zi cu zi nu ma machiez, parul mi-e scurt si ondulat natural si deci dureaza mai putin de un minut sa il aranjez, port in general haine simple, de exemplu azi fiind zi obisnuita, o pereche de blugi si un tricou, si simplu ma simt cel mai bine. Dar nu cred ca imbracamintea are ceva da face cu indepartarea sau apropierea de Dumnezeu. Si nu vad nimic rau in a asorta culorile hainelor pe care le porti, sa sa porti haine care nu sunt "nearanjate" adica lalai...
Ei iti dai seama ca eu de acum banuiesc ca atunci cand vrei sa iti iei vreo haina...indicat e sa intri in magazin si sa intrebi direct, fara sa mai cauti, ca nu are nici un sens " Aveti vreo fusta culoarea pamantului, marimea 56...sau sacou, nu conteaza, dar culoarea asta sa fie, spre negru???"
Reply With Quote