View Single Post
Vechi 23.01.2010, 00:39:06
ioanda ioanda is offline
Junior Member

Data înregistrării: 23.01.2010
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru ioanda
Lightbulb :)

Citat:
În prealabil postat de sophia Vezi mesajul
Eu stiu ca este un port specific in multe zone, la tara mai ales si in afara bisericii. Sunt si generatii mai vechi care purtau batic sau caciula cand era vant si frig.
Azi se merge cu capul descoperit pe gerul cel mai naprasnic, pe zapada si ploaie.
Si eu cred ca smerenia nu se arata cu hainele. Un om smerit si bun se vede si fara haine speciale, se vede pe fata lui si in comportamentul lui.

Fratilor, sa nu uitam ca FEMEIA este icoana MAICII DOMNULUI, iar barbatul icoana Mantuitorului. Sa ma ierte Prea Sfanta Fecioara dar nu mi-as putea-o imagina niciodata in pantaloni, coafata, machiata, rujata... in biserica!
Afara de asta, Dumnezeu spune clar ca femeia imbracata ca barbat si barbatul imbracat ca femeie, este uraciune in fata LUI.
Eu zic ca nu este vorba de veacul in care traim sau de secolul vitezei, ca doar nu asta ne-a sucit mintile de am uitat ce ii place lui Dumnezeu si ce nu.
Niciodata unui Creator desavarsit nu o sa-i placa "carpelile", "spoielile", "renovarile" si "restaurarile" facute peste lucrarea LUI.
Machiajul pentru Dumnezeu este jicnire. Se simte jicnit pentru ca femeia nu este multumita de felul in care a zidit-o EL. Si plus de asta dragele mele, nu mai purtati atata grija de "carcasa" ca nu mergeti cu ea in Rai. Cosmetizati-va sufletul mai degraba! Incepeti curatenia din interior spre exterior si apoi imbracati-va cu haine, trupurile voastre omenesti in decenta firii.
Mantuitorul zice ca este vai de cel care va smiti pe unul dintre ai lui (preoti, calugari, maicute, slujitorii LUI) si ca mai bine i-ar fi lui daca i s-ar lega o piatra de gat si ar fi aruncat in Mare... Asa ca nu provocati pe nimeni, mai ales in biserica.
Si pana sa ajungi sa ii cunosti smerenia din comportament i-o vezi imprimata direct pe haine :) .
Reply With Quote