Citat:
În prealabil postat de zaharia_2009
Deja ai inceput sa scazi in interes pt. mine . Orice om ,,slab" , vorba ardelenilor, atunci cind ajunge la capatul ideatiei sale si nu mai este in stare de nimic ia atitudinea copilareasca : mai, vrei sa fi banat ? zi mersi ca nu esti banat !
Da surorile acestea care iti tot explica ce faci , exceptindu-ma pe mine, crezi ca vorbesc de aiurea . Cite dracii si prostii si simtiri-ne ati postat ... cine ti-a zis tie sau voua: mai, vezi sa nu fi banata ! vedeti cine se tine de ticalosii ? Care dintre ,,voi" adica noi traditionalistii avem asemenea atitudini ? Probabil ca insasi administratorul si-a dat seama de useri si de capacitatea de a pune subiecte in discutie si de a le sustine si combate.
In orice caz sunt dezgustat. La ce iti foloseste multa instructie si virsta mai ,,coapta"daca te comporti precum surorile asociate, tinere si nelinistite ?
Crede tu ce vrei despre mine ca mie pina aici mi-ai fost de ajuns !
|
Zaharia, nu te supara, dar este vorba de atacuri la persoana, la care esti maestru. Este o diferenta mare intre a aduce argumente impotriva unei idei a altei persoane si intre a o face cu ou si cu otet pe acea persoana fiindca nu iti impartaseste ideile. Nu crezi? De exemplu: ce rost a avut "te comporti precum surorile asociate, tinere si nelinistite" in afara de a ma jigni pe mine si poate pe Sophia, desi ea cred ca e mai aproape de varsta ta decat de a mea, fiindca stiu foarte bine ca ma incluzi aici?