Citat:
În prealabil postat de mirelat
anna, it's done!@
te inseli amarnic in ceea ce priveste chestiunea cu "tovarasa". nu era o amenintare copilaroasa, ci o luare de atitudine.
este vorba de niste reguli de buna cuviinta si convietuire pasnica aici pe forum, limbaj civilizat, etc pe care acest user "zaharia_2009" le incalca in mod repetat, nu de ieri, de azi. nu am remarcat aceasta la membrii pe care el ii dispretuieste.
din contra, si Fani si Noesis si altii/ altele sunt cat de cat echilibrate si evita atacurile la persoana.
daca tu personal ai alte probleme/ nemultumiri, be my guest! ia atitudine si cere masurile de cuviinta.
|
Multumesc, Mirela, pentru aparare.
Nu cred ca o sa mai raspund la aceste atacuri. Orice ar zice altii, sunt atacuri la persoana si nu la idei. Eu asa interpretez faptul de a-i sopune cuiva ca este hulitor de Duh, eretic, intrigant, instigator, eventual curtat de organizatii oculte, si mai stiu eu ce a mai zis.
Dar in fine, eu incerc sa raman la obiect. Daca Zaharia vrea sa continuie in acest fel, sa continuie. Daca constat ca dauneaza prea tare pacii mele aceste atacuri, o sa il pun la 'ignore'.
Sunt multi useri cu care nu sunt de acord, adesea, dar cu care am putut purta un dialog si ne-am putut aprecia reciproc. As vrea sa fie asa cu toti, si ma intristeaza ca nu se poate.
Atat as vrea sa mai spun: Eu cand scriu, nu scriu ca sa provoc si nu am constiinta de a fi eretica, hulitoare etc. Sunt sincera si scriu ce mi se pare mie bine. Nu am ajuns la aceste pareri de la o zi la alta, am trecut prin faze diverse, gandeamn in multe puncte altfel acum 10, 15 si mai ales 20 de ani.
Ceea ce incerc sa fac aici: Vreau sa expun si alta viziune a ortodoxiei decat cea expusa de Zaharia, si de altii, care mie nu mi se pare cea care corespunde adevarului.
Fapt este ca aceasta viziune nu imi apartine numai mie personal, ci este destul de raspandita si la alti ortodocsi.
Cine are dreptate, Dumnezeu stie, pana la urma, caci altfel fiecare din noi este foarte convins de dreptatea interpretarii lui. Noi aici doar discutam, nu ar trebui sa dam anateme. Stiu, si eu sunt tentata sa fac asta, dar macar incerc sa nu o fac.