Subiect: Salvati Romania!
View Single Post
Vechi 23.01.2010, 20:57:35
antoniap
Guest

Implicit

,,Si nu ne duce pe noi in ispita
Si ne izbaveste de cel viclean.'' Amin.

Si eu fac parte dintre cei care au promis sa citeasca o catisma din Psaltire. Nu fac mare isprava, deci n-am cu ce ma lauda. Ma voi ruga asa cum ma rog de obicei, adica pentru poporul roman, nu pentru conducatori in mod special. Pentru toti cei care au nevoie de ajutor. Sa-i ajute Dumnezeu pe cat mai multi sa se mantuiasca. Mantuirea mi se pare cea mai importanta. Cei care merg pe drumul mantuirii sunt ocrotiti de multe rele.

Nu te intrista, Om Bun, ca iei niste bobarnace. Rabda-le si tu pentru Dumnezeu. Sa incercam in smerenie sa ne unim glasurile in rugaciune. Haide, nu da bir cu fugitii asa de usor! Adesea aproapele nostru e oglinda noastra. El poate vedea ceea ce noua ne scapa. Eu cred ca putem continua ideea, luand aminte sa nu cadem in ispita mandriei si sa nu ne fixam obiective mari. Ne rugam si atat. Stie Dumnezeu de ce avem nevoie, iar gandul nostru de asemenea il stie.

Adam000, nu e nimic rau sa spunem Psaltirea in grup. E o idee care s-a perfectionat pe parcurs. Pe alte topice s-a mai pus aceasta problema, iar Om Bun a deschis un topic cu o invitatie la rugaciune. Acum sa nu crezi ca noi, care am hotarat sa citim Psaltirea in grup avem pretentia ca, odata ce se ispraveste Postul Mare, Romania este salvata din toate punctele de vedere. O catisma din Psaltire e nimica toata, prin comparatie cu nevointele ascetice ale altora.

Le multumesc tuturor celor care ne-au avertizat sa luam aminte la noi insine si sa cautam sa ne smerim gandurile.

Last edited by antoniap; 23.01.2010 at 20:59:42.
Reply With Quote