Citat:
În prealabil postat de anna21
Pfai, nu-mi vine sa cred!
Tu crezi ca vorbeam de tine?
Nu vorbeam de tine, este altcineva care se baga in toate discutiile vulgare si le vulgarizeaza si mai mult.. Dar nu l-am numit in speranta ca se va simti singur (probabil nu e cazul ).
Nu Noesisaa, nu ma refer la ce ai spus tu despre intrebarile duhovnicului.
|
Scuze, atunci. Nici nu stiu ce sa mai cred, ce sa mai inteleg. Chiar mi-e dor de o discutie constructiva din care sa am ce invata. Din asta, mai putin.
Cat despre judecarea duhovnicului...eu nu l-am judecat, am dat doar un exemplu de intrebari, din indreptar, care pot duce in directii nedorite. Sunt lucruri pe care e bine sa le tii la un minim posibil. De fier sa fii si daca e vreo femeie (sau barbat) mai vorbareata si impudica care nu se jeneaza sa dea tot felul de detalii, sau care chiar da detaliile astea crezand isi face un bine ca se elibereaza de pacate, si tot poti sa iti strici linistea sufleteasca, vezi ce a spus Fani. Din nou, nu am spus ca are mintea murdara, sau mai stiu eu ce, doar ca exista un pericol nedorit cand se intra in prea mare detaliu in anumite probleme, si de fapt in toate problemele.