Citat:
În prealabil postat de anna21
Dar pt ca tot veni vorba.. nu mi se pare normal sa judecati duhovnicul pt intrebarile care le pune. Traim astazi (sloganul unora), multe lucruri par normale, sunt chiar invatate la scoala! Sa nu intrebe si sa ne dea voie sa ne impartasim cu pacatele morman?
Si daca intreaba.. tot noi ne adaugam pacate gandind ca are el mintea murdara?? (vezi insinuarile Mirelei!)
|
Nu se pune problema ca ne adaugam sau nu pacate, insa intervine din nou si discernamantul care nu ar trebui sa ne paraseasca in fata oricarui dihovnic totusi!!!
Insinuarile sunt din pacate si cazuri reale; am auzit de oameni speriati dupa spovedanie ( in cazul unui barbat si prima, si asta dupa insistente indelungate ale sotiei) pentru ca preotul il intreba ce pozitii adopta in viata intima...deci sa fim seriosi, cand exista intrebari neadecvate, ele exista...ca vin din partea duhovnicului, sau a altcuiva...concluzia e clara!
Daca nu am gandi, ar fi cam ciudat..sa luam totul de bun, si sa nu ni se para nimic suspect...atunci cand e