View Single Post
Vechi 24.01.2010, 03:57:10
andreicozia andreicozia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.02.2009
Locație: Hristos, Budha, Mohamed, Krisna, iubire, pace
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul

In ceea ce priveste "razbunarea" e clar ca se situeaza in afara mesajului crestin si nu poate fi valida decat intr-o societatea cu valori opuse celor crestine.

..
La fel cum fete inalte Bisericesti nu iarta si dau pe mina justitiei tot felul de tilhari, hoti, banditi care fura din Biserici si demasca crime comise in sinul Bisericii la fel si oricine daca ar pati-o, ar pune deocamdata de o parte valorile crestine si il ia de git pe cel ce o asalteaza pe sotia lui. Tu ce ai face?. Ai sta cu miinile-n sin in timp ce cineva se ia de familia ta ca nu cumva sa-ti deranjezi bunul mers al mintuirii TALE PERSONALE? Mie mi se pare o ciudatenie nefireasca, un egoism in defavoarea aproapelui tau
De unde nu stii ca mintuirea ta vine tocmai din salvarea acestei femei? nu din pasivitatea nefireasca

Stim foarte bine ca ostirile ceresti sunt intr-o continua lupta cu demonii si raul care ne inconjoara. Dupa cum vezi DE MII DE ANI au sabiile scoase incontinuu!.
Ei de ce nu lasa raul sa invinga din "crestinismul smerit"?
Eu unul de la ei invat, nu din falsa smerenie.

Ti-am mai spus. daca rusii din spirit crestin stateau si nu se razbunau pe nemti pentru atrocitatile comise si satele lichidate si arse, acum noi toti ingrosam rindurile in fata camerelor de gazare, sau mai rau...
Reply With Quote