Citat:
În prealabil postat de sergiu
Imi aduc aminte de o fraza spusa de un foarte cunoscut si apreciat preot: "In relatia lui Dumnezeu cu omul nu exista democratie". Asa ar trebui sa fie si cu acest forum: spui pareri etc dar fara sa incepi sa blasfemiezi si sa arunci cu noroi in Crestinismul Ortodox. Din pacate e sat fara caini aici.
Referitor la cozia sau maria luisa si altii ca ei, acestia sunt mai mult ca sigur sectanti si-si fac "datoria" pe acest forum. Daca va veti uita la postarile lui cozia veti vedea ca in general se ia de cei care sunt mai avansati dpdv al dogmelor credintei ortodoxe. Daca vin eu si scriu prostii nu ma va ataca pentru ca pe el nu-l intereseaza ca scriu prostii, pentru el important e sa nu scriu Adevarul. Cand vine cineva si scrie adevarul acestia (mai sunt cativa) imediat incearca sa-l discrediteze, sa-l terfeleasca, sa faca misto de acea persoana si de Credinta Ortodoxa. Si sa nu-mi spuna cineva ca o persoana care nu crede si nu adera la crestinismul ortodox vine pe acest site si are mii de postari doar asa, de plictiseala...
|
Doamne ajuta, frate Sergiu! Intr-adevar forumul este plin de sectanti/ atei...in orice cred ei sunt pe calea cea larga, iar nu pe cea ingusta.
Desi sunt si eu frustrata de acest lucru, se pare ca avem nevoie si de buruieni printre noi.
Poate ca Dumnezeu ii va ajuta sa paseasca pe calea cea stramta a credintei.
Stiu ca ma supar repede, desi sunt crestin practicant am si eu multe lipsuri.
Asa incat invat pe acest forum toleranta si rabdarea.