Of, mai feteleor. Discutiile astea ma termina si pe mine.
Pe de o parte vad si eu ca unii au si dreptate, dar nu se poate ca ei, este destula lupta si asa, ca sa le impacam toate.
Anna21 tu spuneai acum ce greutati ai si te inteleg.
Si eu am si vezi, sunt tot din iubire de El, de copii, de aproapele (sot/sotie, etc.).
Eu nici nu mai am putere.
Azi am avut a X oara discutii cu corul (strana). Ne straduim sa facem ceva, dar nu reusim sa ne unim. Nu gasim loc sau poate placere/interes pentru repetitii, pentru invatat cantari noi car trebuie la diferite slujbe.
Fiecare zice: eu nu pot sa vin. Gata.
Si eu imi fac pacatul si ma necajesc. Nici eu nu pot mereu si am greutati. Toti avem.
Si daca vrei sa faci totusi si vezi ca altii sunt numai cu "nu pot" te doare.
Imi vine sa ma duc la preot la spovedit si sa spun ca eu nu mai pot. Ca sunt pacatoasa, dar nici nu mai pot indura ce este la noi in biserica.
Ma uit la alte biserici ce reusesc sa faca (au site-uri de internet) si cand vad ca noi nimic, totul este un "nu se poate si nu pot"...sa ma ierte Dumnezeu.
Si vroiam sa mai spun ca totusi nu se compara pacatele.
Una este sa spui ca n-ai purtat batic, sau ai gandit ceva, si alta sa furi, sau sa omori un om, sau mai stiu eu.
M-am uitat pe indreptarul pus de Cristiboss, de autorul acela grec. Este interesant, am sa ma uit atent. Dar am sa va arat si voua.
Sunt multe lucruri acolo si daca eu chiar nu le fac?
Altcineva pusese un link la un indreptar din alte vremuri: ceva cu plata lucratorilor, sclavi, etc. Pai lucruri care nici nu mai exista. Chiar asa?
Anna21 si eu patesc asa ca tine: imi aluneca baticul intr-una, ma gatuie si nu pot canta, in fine, cu caciula am alte probleme. Ma infasor cat pot, dar e greu.
|