Citat:
În prealabil postat de sophia
Anna21 si eu patesc asa ca tine: imi aluneca baticul intr-una, ma gatuie si nu pot canta, in fine, cu caciula am alte probleme. Ma infasor cat pot, dar e greu.
|
Nu vroiam sa se inteleaga ca ma plang de batic.
M-am plans de gandurile care mi-au venit referitoare la batic..
Doream sa subliniez de fapt altceva (exemplul cu baticul).. ca ispitele nu ne vin aiurea. Ci mie mi se pare ca vin "la timp". De ex.. pana azi eu nu am observat cate femei au batic in biserica. De ce? Pt. ca nu ma interesa aspectul acesta, pentru ca nu am pus baticul sub semnul indoielii, pentru ca nu am avut discutii despre batic...
In postul Nasterii Domnului.. a fost la fel. S-a discutat f mult despre dezlegare, despre conditii in care nu se tin post, despre cum nu trebuie sa superi oamenii din jur cu postul tau etc.. Pana cand am ajuns cu sotul la restaurant ca sa nu-l "supar"... chiar discutiile de pe forum imi sunau in minte. Ba ma mai si gandeam ca sa mananci peste este "mai de post" decat alt fel de carne.. Nu ca ma disculp, vina imi apartine. Dar ma mir si eu cum se intampla lucrurile "la timp" dupa o anumita discutie..
Toate discutiile astea f laxe nu fac bine nimanui. Parerea mea.
Ar trebui sa ne sprijinim unii pe altii, sa ne intarim sa tinem post, sa ne infranam, sa purtam batic si restul.