Subiect: Versetul de azi
View Single Post
Vechi 25.01.2010, 00:25:04
andreicozia andreicozia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.02.2009
Locație: Hristos, Budha, Mohamed, Krisna, iubire, pace
Religia: Ortodox
Implicit Argument in sprijinul fariseului

Citat:
În prealabil postat de iustin10 Vezi mesajul
" Postul este ruga ta si sacrificiul tau catre Dumnezeu,iar nu o cale de diferentiere fata de ceilalti.
.
OARE???...Poate nu este o diferentiere VADITA, exprimate prin vorbe explicite asa cum a facut-o fariseul cind a intocmit in mintea sa o fraza datorita educatiei sale, dar ia sa vedem ce considerati VOI in ascuns, in tacere, in secret?
Daca ne analizam un pic oare nu suntem MINDRII ca ne diferentiem totusi de cei care NU FAC CA NOI?..desi, da,stiu, cunoastem raspunsul...si spunem incontinuu rugaciunea lui Hristos..deci practic este vorba de natura umana care ne face AUTOMAT sa ne comparam

Nu vreau sa o lungesc, insa vamesul, intradevar se caieste sincer pentru cele facute, deci care sunt sansele lui de recuperare in acest post corupt?..aproape zero. Daca am cunoaste un dram de psihologie umana am realiza ca omul , vamesul, oricine, nu se schimba doar dintr-o rugaciune, ci daca va avea suportul Harului Divin, poate odata in urma unui soc puternic, la fel ca cu fumatul, drogurile, desi are momente de "sinceritate"cind se bate cu pumnul in piept...., daca nu, slabe sanse...

Last edited by andreicozia; 25.01.2010 at 00:27:39.
Reply With Quote