25.01.2010, 14:23:50
|
|
Citat:
În prealabil postat de ViermeSiNuOm
Măi oameni buni, păi dacă am evoluat așa la întâmplare din diferite specii de animale și dacă evoluția asta continuă încă, poate peste câțiva ani ne vor crește și nouă coarne, aripi, poate vom avea capete țuguiate de atâta deșteptăciune sau poate ne vor dispărea mâinile, căci ce folos am mai avea de ele când totul este în plină evoluție... Măi fraților, fiți serioși ! Omul este cea mai complexă creație și cea mai minunată, omul este unic ! Eu stau și mă gândesc cât de frământați sunt unii să își scuze prostiile vieții și mai ales păcatele ! Vă ascundeți în spatele bietei maimuțe ! Halal ființe superioare sunteți ! Păi dacă vă fac șobolani sau maimuțoi vă supărați că de voi sunteți superiori ! Ei ca să vezi v-o fi rușine cu neamul vostru ! Fraților râdem noi dar râsul este pe noi ! Oricâte ați scotoci și de orice prostie v-ați agăța Dumnezeu a existat, există și va exista indiferent că voi vreți sau nu !
Vreți dovezi ale existenței lui Dumnezeu ??!! Căutați în inimile voastre, ascultați glasul conștiinței (dacă nu l-ați stins de tot) care este vocea lui Dumnezeu ! Deschide-ți-vă ochii și priviți Sfânta Lumină care in fiecare an la aceeași dată se pogoară în acelați loc ! Oare asta ce-o mai fi ? Ce teorie a evoluției este ? Ia mergeți pe la Sfintele Moaște să vedeți pe prietenii lui Dumnezeu care fac minuni !
Fraților, fraților, glumă vi se pare ?! Azi suntem dar ziua de mâine cine ne-o garantează?? Unde te duci tu frate mâine dacă vei muri ?! Ce va fi frate cu tine? Dacă totuși acolo este Dumnezeu, ce te faci frate că nu mai este scăpare ?!?!
Așa că până v-o crește alte membre sau până v-o exploda capul de atâta inteligență incorect folosită puneți mâna și pipăiți pe Domnul !! Acum cât mai avem timp !
Să ne lumineze Dumnezeu pe toți și la sfârșit să ne veselim împreună în Țara cea de Sus ! Amin !
|
Imi pare rau ca ai o cunoastere atit de eronata asupra teoriei evolutiei.
|