Alexandra,am vazut emisiunea si stiu foarte bine ce-am spus,exact asa se desfasoara o criza in boala despre care am amintit,am vazut si o emisiune detaliata despre aceasta boala pe discovery si stiu despre ce vorbesc,insa tu,draga,ai cam exagerat cu judecata asupra unei femei care a avut ghinionul sa aiba o astfel de criza in direct,ignorand statutul ei demoralizant.La noi in tara nu se cunoaste aceasta boala,iar cei care o au sunt foarte putini asa ca este usor sa ne dam cu parerea in fel si chip fara sa avem habar de realitatea lucrurilor...realitate pe care numai persoana suferinda o cunoaste.Uite!,si acum te-ai razvratit luand atitudine ofensatoare impotriva celor care nu ti-au impartasit parerea,si nu este adevarat ca trebuie sa ne exprimam doar in sensul subiectului in sine,ci si asupra celui pe care-l desfasoara dupa propria opinie...puteai sa fii mai succinta daca doreao doar o parere despre aceasta situatie.
Eu am incercat in viata sa stau departe de lucruri pe care le-am perceput ca imorale,am avut si am doar un barbat,nu am facut avorturi si altele de genul acesta si cu toate acestea,crede-ma,nu ma consider mai presus decat acea femeie care s-a dedicat desfraului,si nu o spun din smerenie,dar,din diversitatea simtirilor si a lucrurilor negative si pozitive la care viata ne supune pe noi si pe cei din jurul nostru,nu pot,efectiv sa-mi limitez gandirea si sentimentele la anumite prejudecati,sau idei,doar dintr-o perspectiva aparent convenabila,fiindca in viata absolut totul are mai multe straturi si substraturi de adevar,supliciu,minciuna,ipocrizie,frumusete,purit ate si superficialitate.Nu stiu,cred ca pentru a judeca atat de aspru anumite aspecte ale oamenilor trebuie sa ai totusi intelepciunea unui creeator,a lu Dumnezeu,numai El poate judeca fapturile si creatiile sale...si totusi cred ca o face mai cu milostivire decat oamenii,si decat crestinii.
Asta nu-nseamna sa ca eu sunt mai buna decat cei care judeca,dar tare-mi doresc sa invat a intelege oamenii si faptele pe pamant,si cred cu tarie ca Dumnezeu nu judeca pacatele oamenilor asa cum o face crestinii,paradoxal,in numele religiei.Nu te mai supara alexandra,ci fii mai ingaduitoare caci in viata exista tare multa suferinta,mai multa decat iti poti inchipui,si crede-ma,neputinta umana este mai adanca decat pare ea in propria credinta ancorata.
|