Citat:
În prealabil postat de mihai07
ca tot vrei niste versete
6. Mă mir că așa degrabă treceți de la cel ce v-a chemat pe voi, prin harul lui Hristos, la altă Evanghelie,
7. Care nu este alta, decât că sunt unii care vă tulbură și voiesc să schimbe Evanghelia lui Hristos.
8. Dar chiar dacă noi sau un înger din cer v-ar vesti altă Evanghelie decât aceea pe care v-am vestit-o - să fie anatema!
9. Precum v-am spus mai înainte, și acum vă spun iarăși: Dacă vă propovăduiește cineva altceva decât ați primit - să fie anatema!
|
mă, voi tot dați citatul asta mereu dar nu știți nici ce evanghelie predica sf Ap Pavel, nici ce înseamnă aia altă evanghelie, nu știți nici să pricepeți măcar textul cu pricina ca să știți la cine se referă ca surse ale minciunii ci voi propagând mereu acest citat nu faceți altceva decât să vă recunoașteți unelte fidele pentru promovatorii înșelăciunilor, adică a celor care fie nu pricep nimic, fie pricep prea bine dar vor ca voi să nu credeți și să nu primiți Adevarul ca nu cumva să-și piardă ei privlegiurile pentru privilejuri faine de a păcătui în voie de la pupitrul de comandă...
deci cine erau cei de atunci care treceau rapid de la cel ce va chemat prin Harul lui Hristos, la altă evanghelie, care nu este alta decât că vă tulbură că voiesc să schimbe Evanghelia lui Hristos?
deci dacă de la noi sau de la un înger din cer v-ar vesti cineva altă evanghelie decât aia pe care v-am vestit-o să fie anatemă... deci e valabil ce a vestit sf Pavel, deci ce ați primit e valabil...
dar voi nu pricepeți nici ce ați primit nici ce evanghelie a vestit sf Pavel nici ce înseamna termenul alta... deci dacă nu pricepeți de ce nu lăsați pe cei ce pricep în pace ci le creați tulburare spunând că evanghelia de la Pucioasa este în contradicție cu Evanghelia la care ați fost chemați prin Harul Domnului...
deci practic nu afirmi nimic decât ridici la fileu o frică idolească... să nu citim, să nu credem, să dăm anatemei doar pentru faptul că unii zic că e alta... poi e chiar Apocalipsa implinindu-se iar sf Pavel a vorbit de așa ceva, deci cum ar putea să fie alta?
alta ar fi una care ar zice ceea ce susțineți voi, adică faptul că după Apocalipsă dată prin sf Ioan Teologul, Hristos ar fi murit sau ar fi plecat definitiv la Ceruri lăsându-ne de izbeliști... pe mâna fariseilor și a lui antichrist sau a celui rău cu fiarele lui cu tot...
deci vă rog frumos nu mai insinuați degeaba în speranța că o să stârniți frică și panică de anateme... căci cutremurele și pandemiile și tulburarea vine de la păcatele nedreptății, nu le trimite nimeni ci vin ele chemate de păcate și răutăți și minciuni și aberații... alea pe care le facem noi... deci anatema vine singură așa că nu mai dați voi mereu anatemei pe prooroci... ci acolo ''să fie anatemă'' este ca să credeți voi că or să fie anatemă... deci vor cădea în groapă cei ce leapădă sau schimbă Evanghelia în altceva... în basme sau în distracții sau în ce știu eu ce plăceri fariseice... deci singuri își atrag anatema... se dedau anatemei... așa că i-a dat Anatemei... Dumnezeu... voi încercați să ieșiți de sub ea... nu vă puneți să o dați voi: sfinților, proorocilor sau copiilor...
Dar in dar Evanghelia de la Pucioasa, primită de la Cuvântul lui Dumnezeu nu are cum să fie aceiași Evanghelie la nivel de litere și fraze, adică gramatical așa ca o copie xerox, că pe motivul ăsta zic unii că e alta, ci ce se dă acuma este aceiași Evanghelie vestită mai înainte întrucât este o parte din împlinirea Evangheliei vestite de sf Ap Pavel... deci face parte din împlinirea Evangheliei Domnului, vestite de Apostoli...
deci nu mai dați citatul ăsta așa ca ptolomacii... că fără să pricepeți nimic mă întreb cum puteți face afirmații neacoperite măcar de priceperea textului citat, cât de cât, la nivel semantic, la nivel de gramatică elementară, ori măcar la nivel de bun simț?
deci ce e aia alta? în capul vostru... și cine vă tulbură ca să vă schimbe Evanghelia? nu cumva voi vreți să le-o schimbați pe a lor și nu numai pe a lor ci și pe a voastră, ca nu cumva vreuna să fie ... o altă ??????
(nici eu nu pricep mai nimic dar măcar caut să stau în banca mea și nu să dau anatemei pe... prooroci sau pe sfinți)