Citat:
În prealabil postat de Langu
Crad ca nu m-am exprimat destul de clar,nu-mi dau acordul,dar tinand seama ca va fi inevitabil nu vad rostul acestei agitatii,putem noi sa ne impotrivim Voii Divine?Bun,ne opunem;cui ne opunem?Guvernului,inaltilor prelati?Caci fara acceptul lor nu se aproba nici o lege.Si atunci nu ne impotrivim legii?Caci ne invata sa-i respectam,caci Domnul i-a numit.
Nu este mai bine ca in loc sa ne agitam atata,sa explicam celor dornici de cunostiinta ce reprezinta,cum s-au talmacit cuvintele...Eu ,cu mintea mea de taran needucat,cred ca daca unul singur cunoaste invatatura,prin gura dumneavoastra a celor invatati,bucuria este mare.
Si poate ca ajungand aceste perle aici,pe forum,multi altii care stau in cumpana si care sunt "caldicei" iau o decizie,caci mult face un cuvant intelept...
|
"Se cuvine sa ne temem mai mult de Dumnezeu decat de oameni!"
Nu consider ca "ne impotrivim legii" atunci cand e vorba de credinta noastra si de sufletul nostru! Ce ai vrea sa inteleg ca totul trebuie acceptat doar datorita faptului ca un conducator este numit cu voia lui Dumnezeu?! Mai stiu si faptul ca "vocea poporului este voia Domnului" asa ca prin lupta impotriva cip-urilor nu ne impotrivim lui Dumnezeu ci din contra Il marturisim!