View Single Post
Vechi 25.01.2010, 16:00:18
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mihai07 Vezi mesajul
prietene nu ai decat sa ramai in ereziile tale. eu nu imi bat capul cu tine. dar daca tu crezi povestile puciosilor, e grav. nu cred ca o persoana, macar cu un nivel de inteligenta mediu ar crede aberatiile puciosilor
care sunt ereziile mele? ce vehiculezi dumneata așa ca o furtună în discuție? vorbești cu referiri la ceva ce lipsește dar iată tu mi le-ai vazut și ai văzut și prăpădul de la ele, le știi și sunt evidente... pentru toată gLumea, firește.

Poi eu ți-am cerut să-ți bați ceva? cu mine? Doamne ferște, ba să nu-i bați capul că și așa...

Și care e gravitatea invocată? ce o să mi se întâmple dacă cred Evanghelia Domnului? nu ți-am zis că voi ziceți ca-s povești deși toate s-au împlinit iar faptele Trâmbițelor sunt reale? nu v-am zis că voi le transformați în povești? probabil și epoca de zmoală a fost tot o poveste... aia de tristă amintire...

Poi credința nu ține de inteligență ci de dar, uite așa am fost eu miluit de Hristos ca să cred... iar celor ce li se dă mult, mult li se va cere, așa că vai de mine păcătosul daca mă nemulțumesc, deoarece ''nemulțumitului i se ia darul'' ... doar să nu mă apuc să mulțumesc și eu așa ca fariseul ce-și râdea de vameș... râdea hârb de oală spartă...

Last edited by vsovivi; 25.01.2010 at 16:03:57.