View Single Post
Vechi 25.01.2010, 17:36:21
Daniel777 Daniel777 is offline
Banned

Data înregistrării: 07.01.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de gabriela8 Vezi mesajul
"Se cuvine sa ne temem mai mult de Dumnezeu decat de oameni!"
Nu consider ca "ne impotrivim legii" atunci cand e vorba de credinta noastra si de sufletul nostru! Ce ai vrea sa inteleg ca totul trebuie acceptat doar datorita faptului ca un conducator este numit cu voia lui Dumnezeu?! Mai stiu si faptul ca "vocea poporului este voia Domnului" asa ca prin lupta impotriva cip-urilor nu ne impotrivim lui Dumnezeu ci din contra Il marturisim!
Este adevarat ca trebuie sa ne temem mai mult de Dumnezeu decat de oameni.

Dar in ce contaxt privim acest crez? Eu spun ca atunci cand ni se cere sa ne lepadam de credinta,atunci trebuie sa ne opunem celui care ne-o cere,indiferent daca e stat sau un om...
Deci mie mi se pare ca e vorba de o lupta prin neacceptarea unei conditii,prin care ,daca am accepta-o ne-am lepada de credinta..

Nu cred ca este vorba de ceva gen iesit in strada,sau starnita o alarma generala....o stare de panica... etc

Vocea poporului nu o inteleg ca o rascoala impotriva ordinii existente,buna sau rea,ci o vad doar ca o rezistenta individuala a raului care vine in directia noastra....

In Evanghelie spune clar ca sa ne impotrivim ,individual inteleg,prin fuga sau mucenicie,pecetluirii pe mana sau pe frunte...

Daca se speculeaza ca pecetluirea asta este ,primirea cipului in buletin sau pasaport,desi se vede clar ca nu este pe mana sau frunte mi se pare prea mult..

Evident ca inteleg ca acest cip este o prefatare ,un semn al pecetluirii ce va sa vina,dar nu este insasi pecetluirea...
Reply With Quote