Citat:
Īn prealabil postat de inorog
Pisik, uite cum e chestia. Daca vrei sa discutam, bine. Daca ai chef de onanie (sa ma ierte restul forumului) pe tema "mama ce le-am zis-o la habotnicii aia", tocmai incetam orice schimb de informatii, chiar si de nivel cuantic.
Apropos, inainte sa-ti exerciti gargara intelectuala, "cuantic" (quantum) are conotatia de "infinitezimal" si e perfect justificat in context. Now make a choice, discuti respectuos sau ne oprim aici. N-am absolut nici o dorinta sa bat apa in piua cu vreun nene cu cultura adunata pe la colturile netului care e deja sigur ce monument de rationalitate reprezinta.
|
Calutz, uite care e chestia: discutam despre chestii clare sau iti exprimi neclaritatile tale cu privire la genetica?
E adevarat ca genetica nu face parte din specializarea mea, insa nu cred ca nu pot invata pe parcursul unei discutii.
Afirmatii cum ca ADN nu poate codifica toata informatia necesara construirii unui organism e una stiintifica sau facuta la botul calului?
Nu te supara, dar cind aud de chestii cuantice care nu se folosesc in legatura cu mecanica cuantica imi vine din instinct sa fac asa

.