Citat:
În prealabil postat de Traditie1
Aiureli. O gramada de dictatori si alte bestii sunt conducatori si nu trebuie respectati. Base nu e dictator ci doar un om degenerat de la alcoolism si un mincinos patologic fara demnitate.
Cu frauda sau fara frauda, daca nu va fi Geoana presedinte am ratat sansa unui om echilibrat si rafinat.
|
Ma ingrijoreaza cum vedeti minusurile lui Basescu dar nu spuneti nimic despre justitia care este o bataie de joc in Romania, nu spuneti nimic despre parlament care e o bataie de joc, nu va deranjeaza sa fiti jefuiti ZILNIC de tot felul de "baieti destepti" (30% din factura la energie se duce la intermediari: voiculescu etc), nu va deranjeaza cand 80% din televiziuni mint cu nerusinare si prolifereaza atacuri murdare la adresa cuiva, nu va deranjeaza ca patriciu a luat o rafinarie cu 50 milioane si a vandut-o cu 2000 de milioane 7 ani mai tarziu ( adica de 40 ori pretul), nu va deranjeaza ca vi s-au instrainat rezervele de petrol si gaze pentru un mizilic. Nu frate! Basescu e problema voastra!
VA MERITATI SOARTA!