citand ancah:
exact ancah,bine ai reamintit despre momentul cand Domnul Iisus Hristos a scos 7 demoni din Maria Magdalena ,,Daca ne gandim la Maria Magdalena, din care Domnul Iisus a scos 7 draci, e posibil sa gasim si cauza bolii, dar nu cred ca e cazul sa ne aventuram in asemenea aprecieri.,,asta arata ca intr-un trup care traieste in pacat(un pacat atat de mare impotriva celor 10 porunci)nu pot salaslui decat demoni ,care controleaza actiunile acelei persoane de a pacatui in continuare.cu siguranta nu poate fi ceva curat in acel om,nu poate fi un om normal pentru ca este impotriva naturii,este impotriva lui Dumnezeu.daca o persoana a ales pacatul,ispita,placerea demonica si continua sa se complaca in acea situatie inseamna ca trupul si mintea sa sunt acaparate de o forta vicleana.
ideea despre acea prostituata era ca acel eveniment nu a fost unul intamplator,cum a spus si negroponte,ci a fost un semn de alarma pentru noi,cei ce alegem pacatul,pentru ea si cele care practica acea meserie si pentru realizatorii emisiunii.Sunt sigura ca avea si caderi de calciu cum a si afirmat,si cum au spus si doctorii,nu m-am gandit ca ar avea nu stiu ce boala rara cum s-a tot afirmat pe forum dar este de observat felul cum ea s-a manifestat si nu faptul ca a lesinat.
|