View Single Post
Vechi 14.03.2007, 10:35:30
ory ory is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2006
Locație: Galați
Religia: Ortodox
Implicit

Ai dreptate ancah,afirmatiile mele nu respecta principiile crestine ci omenia,iar daca in viziunea multor crestini omenia,compasiunea si iubirea cu intelegerea de rigoare nu are legatura cu credinta,atunci este problema lor...o problema grava,fiindca,din pacate foarte multi "pretinsi"crestini calca de fapt toate principiile religioase prin rautate,intoleranta,prejudecati si nepasare.Cred cu fermitate ca Dumnezeu nu inseamna ceea ce sustine alexandra si cei ce o sustin,este mai mult decat atat,este omenie,acel sentiment care face lumea sa coexiste in virtutea legilor Divine.Va compatimesc pe voi cei incatraniti in asa zisa credinta,dar atat de rataciti in propriul egoism si neintelegere umana...chiar daca sunteti tot oameni.Am fost si eu ca voi,dar durerea si diversitatea fenomenelor vietii m-a facut asa cum se vede,si nu regret,si nu-mi mai doresc sa fiu atat de credincioasa incat sa ma gandesc numai la mine si la ce voi dobandi pentru propriu suflet intr-un stil atat de egoist si perfid,cam asa calculeaza multi crestini calea spre mantuire...o cale atat de eronata!!!!Dumnezeu insasi s-a dat exemplu pentru omenie,dar voi sunteti mai presus decat El si va creeati propria credinciosie,ironic dedicata Atotputernicului Dumnezeu.
Descatusati-va sufletele de-atata lipsa de intelegere si omenie,de-atatea suspiciuni si ganduri defaimatoare si o sa zburati mai usor cu sufletul spre cer,altfel degeaba va uscati de post si va osteniti de rugaciune caci plata voastra este incerta.
Reply With Quote