Citat:
În prealabil postat de viviana
[size=4]Buna seara tuturor.Foarte interesant subiectul,interesante raspunsurile.Dar cati dintre noi ,sa fim sinceri, avem rabdare sa descoperim acea frumusete interioara? caci despre acea frumusete interioara plina de har, discutam aici.Cati dintre noi? foarte putini,nu vedeti,toata lumea se grabeste,nimeni nu mai are rabdare!???Cati stiu sa asculte?sa ofere suflet? foarte putini... este atata truda pentru cele ale trupului, pentru frumusetea fizica...pentru super haine,superparfumuri,supermasini,superfemei,superb arbati...  trist dar asa este.Caci oameni buni ,ne trebuie multa RABDARE pt a descoperi ,,scanteia divina din fiecare om,,,frumusetea sufletului sau.Asa ca ,sa avem RABDARE ,si MULTA CREDINTA.Doamne Ajuta-ne!
|
Dar nu cred ca se pune problema sa o cautam noi cu lumanarea neaparat, pentru ca eu sunt constienta ca fiecare om are in el ceva frumos, sensibil...de artist, insa mai este un aspect...decizia fiecaruia in parte de a-si cultiva frumosul din suflet, sau de a-l masca de caracteristicile negative!
Nu conteaza cat de mult cautam noi frumusetea interioara in cei care nu pun ei insisi accentul pe ea, conteaza si daca ea se observa si nu este prafuita, ruginita...asta e problema reala a omului, a sufletului sau!
Am cunoscut persoane, care foarte rar emit niste lucruri extrem de interesante si de frumoase..care tin de arta, de sentiment, de o viziune originala si deosebita asupra lumii, naturii, dar acestea sunt doar franturi din ceea ce aleg ei sa fie...in general fiind concomitent si vulgari, rautaciosi, invidiosi, grandomani si atei!!!
Deci eu o vad, si cred ca toti o vedem, dar in acelasi timp vad si ce procentaj din ea il caracterizeaza pe individ, vad tabloul complet, alegerea lui, deci practic reflexia eu-lui sau....deci nu cred ca nu mai avem ochi de vazut, sau rabdare...pentru ca frumusetea interioara nu e ascunsa, mascata sau dubioasa...e ceva ce poate vedea/simti oricine...cred eu!