View Single Post
Vechi 26.01.2010, 18:54:07
vali99 vali99 is offline
Member

Data înregistrării: 17.12.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Se spune ca ochii sunt poarta sufletului...intr-adevar frumusetea interioara a unui om se vede in ochii acestuia, nu culoarea lor ci acea sclipire dumnezeiasca care iese din suflet prin ochii care te face sa tresari iar in ochii sfintilor...de multe ori nu te poti uita, decit asa sa te indulcesti o clipa, din pricina nevredniciei...
Nu cred ca principala sursa a frumusetiii interioare e educatia, e si ea un factor, dar principalul factor e harul dobindit: prin rugaciune, curatie si trairea dupa Dumnezeu.
V-ati uitat in ochii unui copil mic (cam pina-n 4-5 ani, dar si dupa poate) botezat? Parca vezi Raiul in ochii lui...
Mi s-a intimplat sa asist la moartea unei batrine, 95 de ani, care era paralizata la pat de citiva ani si statea numai pe o parte,abia mai vorbea si minca, cind o schimbau avea niste dureri ingrozitore caci avea niste rani pe spate de i se vedeau oasele..inainte sa moara cam cu o ora- doua, cind m-am uitat in ochii ei m-am cutremurat - ochii ei frumosi, albastri, straluceau de o lumina nefireasca, dumnezeiasca as putea zice....aceasta batrina cocorjata,incretita, veche de zile, avea o frumusete extraordinara!
Reply With Quote