Citat:
În prealabil postat de AndruscaCIM
Lucrezi tu la Institutul Cantacuzino cumva?...pentru ca am impresia ca ar trebui sa te abtii sa mai sustii necesitatea unui asemenea vaccin...iar daca imi spui tu mie ca in urma unui vaccin trebuie sa ai frisoane zile la rand, stari de rau, paralizie, atunci eu mananc acum o mozzarela  .... deci cu totul altceva inseamna sa fii naiv, mai exact sa te trezesti ca in urma unei decizii proaste, regreti ca ai facut acel lucru!!!!
|
1. N-am sustinut necesitatea, ci doar am aratat hilaritatea unora care fac opozitie cu argumente aiurea.
Chiar daca azi sa zicem ca ceea ce fac se intampla sa iasa bine, aceeasi atitudinea prosteasca de azi cu care au scapat, s-ar putea sa-i conduca maine la un dezastru.
2. N-am sustinut nimic de genul ala si chiar nu inteleg ce vrei sa spui.
Faci conversatie cu propria persona?
3. Raman la afirmatia cu naivitatea.
Parca te-am intrebat si pe tine..ai intra in contact cu o persoana care stii ca are gripa porcina, bazandu-te pe imunitatea ta naturala, ceapa/usturoiul care il maninci zilnic, vitamina D si mai stiu eu ce minuni asemenea?
Asta daca poti da un raspuns la obiect ca pe langa am vazut ca-ti place sa vorbesti mult si bine.