Citat:
În prealabil postat de topcat
Nu e vorba aici ce ma cred eu sau nu, sau ce crezi tu ca sint eu sau nu, e vorba despre cine indreapta pe cine sau, mai bine spus, cine are dreptul sa spuna ca are dreptul sa-l indrepte pe celalalt.
|
serios? despre asta este vorba? si spre ce anume sa il indrepte pe celalat? ia sa-mi spui tu mie ce mod de indreptare cauti tu: indreptare spre fundul prapastiei sau indreptare pe calea cea sigura? De fapt iti raspund tot eu... nici nu stii ce anume ai vrea... cauti mereu si mereu argumente care sa iti scuze ratacirea dar nimic nu te multumeste, ai intrat pe acest forum ca sa ce? Să cercetezi ortodoxia? Sa guști din bucuriile noastre duhovnicești? Să te convingi dacă este Dumnezeu ? Nu, nimic din toate astea ! Doar să-ti expui inteligenta si iti argumentezi ratacirea ! Afi un om inteligent este bine dar a-ți folosi inteligenta ca sa iti faci rau este cea mai mare nebunie si in plus este o foarte mare diferenta intre inteligenta si ințelepciune ! Dar înțelepciunea se dobândește numai de la Dumnezeu si fiind pe drumul pe care esti nu ai sanse ! Cam despre asta este vorba de fapt !