Citat:
În prealabil postat de Evreulcelales
Asta este ce pretinzi dumneata dar uite ca sunt care cred altfel. Eu nu ma ocup cu Kabalaua dar onorez fiecare religie sau cercetari care se fac de persoane diferite ,numai cu conditia ca astea nu vor lovi in altii. Dumneata ajuta-te cu Sf. Duh,altii se vor multumi numai cu logica.
|
Asa este deoarece trebuie si logica. Dar logica joaca cateodata precum ,,Interesul poartă fesul,, si merge dupa ce ii place, si nu ma refer la Evreulales sau cineva anume.
Cand a dat Moise legile si rolurile semitiilor,...
Exo 31:1 Domnul a vorbit lui Moise, și a zis:
Exo 31:2 „Să știi că am ales pe Bețaleel, fiul lui Uri, fiul lui Hur, din seminția lui Iuda.
Exo 31:3 L-am umplut cu Duhul lui Dumnezeu, i-am dat un duh de înțelepciune, pricepere, și știință pentru tot felul de lucrări,
Exo 31:4 i-am dat putere să născocească tot felul de lucrări meșteșugite, să lucreze în aur, în argint și în aramă,
Exo 31:5 să sape în pietre și să le lege, să lucreze în lemn, și să facă tot felul de lucrări.
Dupa cum rezulta aici ,,L-am umplut cu Duhul lui Dumnezeu, i-am dat un duh de înțelepciune, pricepere, și știință pentru tot felul de lucrări,, cine lucra cu D-zeu trebuia sa aiba Duhul Lui D-zeu, care l-a primit si acceptat, ptr. a pricepe, intelege si a avea stiinta...