Puahahaha.
Prietene, eu zic sa te duci sa dormi, ca inca visezi fromoz despre indreptatirile stiintei. Materia are masa, energie si volum intr-o paradigma einsteiniana, adica:
"Daca postulam ca e = mc2" atunci "materia are constante de masa, energie si volum conforme ecuatiei date".
TU DEFINESTI DECI MATERIA PE UN SISTEM DE GANDIRE BAZAT PE UN "DACA". Si bazandu-te pe sistemul tau, ca orice nene trufas care a citit wikipedia, o dai coapta ca sistemul tau bazat pe "daca" are aplicabilitate universala. Marfa, bai rationalistule. "Am si eu un sistem, am un falus mental". Asta e "ratiunea" ta. Einstein ti-ar fi zis ca gandesti dubios. Eu, ortodox, iti sugerez ceva: ia toate femeile usoare din cartierul tau la rand, nu mai gandi. A doua, cata vreme "gandesti" asa (e o eroare crasa de logica formala si simbolica sa extinzi logica unui sistem dincolo de prezumtia postulatului generator) pare sa-ti faca mai putin rau decat prima. Deci, curvie multa, gandire putina. De a doua deocamdata nu esti in stare decat in sofisme si de la o fraza la alta.
NEXT IDIOT PRETENDING HE 'IS' SCIENCE? POFTITI, POFTITI.
Last edited by inorog; 27.01.2010 at 12:01:27.
|