Citat:
În prealabil postat de AlinB
1. N-am sustinut necesitatea, ci doar am aratat hilaritatea unora care fac opozitie cu argumente aiurea.
Chiar daca azi sa zicem ca ceea ce fac se intampla sa iasa bine, aceeasi atitudinea prosteasca de azi cu care au scapat, s-ar putea sa-i conduca maine la un dezastru.
|
Pai na, fiecare e liber sa aduca argumente in favoarea deciziei lui...atata timp cat e convins ca a luat decizia cea mai potrivita. Nu stiu..cineva care s-a vaccinat poate spune ce vrea, ca se simte bine si alte asemenea...dar ideea e ca e deplasat sa faci vaccinuri asupra carora intreg sistemul medical nu a cazut de acord...tocmai asta e ideea. In cazul celor arhi cunoscute au existat polemici de astea, controverse??? Ei..daca nu, inseamna totusi ca si daca adevarul e undeva pe la mijloc, cei care il/l-au fac/facut pe acesta din urma....sunt intr-o mare eroare si risca ceva clar, in timp ce cei care aleg sa nu il faca....cel mai bine fac!
Nu stiu daca se va ajunge la vreun dezastru neaparat, am mai spus...iei decizia potrivita la timpul potrivit, nu cred ca e normal nici sa faci orice vaccin fara sa gandesti doar pentru ca cineva isi injecteaza ser fiziologic in fata camerelor...si nici sa nu faci nici unul de frica...trebuie sa gandim, sa ne informam si sa alegem lucrurile asupra carora nu exista controverse, si pentru care isi asuma responsabilitatea toate companiile farmaceutice...as simple as that!!!!!
Citat:
3. Raman la afirmatia cu naivitatea.
|
Am mai spus, naivitate inseamna sa te arunci cu capul...si dupa sa iti spui ca ai facut foarte bine, chiar daca unii spun ca ti-ai injectat variate substante..aiurea, in rest...cei care nici nu au tremurat si nici nu s-au vaccinat, pot vorbi fara astfel de dubii, si neaflandu-se in tabara experimentala!!!
Citat:
Parca te-am intrebat si pe tine..ai intra in contact cu o persoana care stii ca are gripa porcina, bazandu-te pe imunitatea ta naturala, ceapa/usturoiul care il maninci zilnic, vitamina D si mai stiu eu ce minuni asemenea?
Asta daca poti da un raspuns la obiect ca pe langa am vazut ca-ti place sa vorbesti mult si bine.
|
Pai scuze, dar crezi ca am stat in casa luni intregi.... numai grija porcinei nu o aveam eu??? Normal ca am umblat prin centre comerciale, supermarketuri, prin oras, prin piete de astea de Sarbatori in care oamenii stau ca sardinele...si aici, si prin Romania, si am racit intr-adevar la un moment dat, destul de tare....si m-a tinut cam o saptamana si ceva, timp in care am baut ceaiuri cu lamaie, terraflu, si chestii de astea ( ba chiar am incercat sa mananc o ceapa...si dupa cateva guri m-am lasat pagubasa

).
Si tot asa, imi lacrimau ochii ( ca la orice raceala de altfel), nasul imi era clar infundat si gat si tot...tuseam ca un magar, iar sotul meu nu a avut nicio treaba...deci cine stie, oi fi avut chiar porcina

...iar sotul meu cu care stateam nas in nas...nu a avut absolut nimic, deci ce concluzie poti sa tragi de aici??