View Single Post
Vechi 14.03.2007, 13:11:17
Clausemi
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de cozia
Tu ce zici Clausemi? cum vezi tu problema?
Cozia draga eu am tot spus parerea mea...citeste postarile mele si trage singur o concluzie...nu are sens sa repet la nesfarsit acelasi lucru...sau crezi ca mi-am schimbat parerea citind ultima ta postare?

NU...eu imi mentin parerea.Ceea ce spui tu este rezultatul la care s-a vrut a se ajunge...Dumnezeu a lasat LIBERTATEA si omul a ales...ca se vrea o revenire la normal? eu zic ca e bine...dar cine vrea aceasta revenire?
Tu, eu...etc...insa nu este de ajuns,iar daca eu as fi desavarsit tot nu as putea face pt tine mai mult decat vrei tu sa faci in mod extern si direct.Eu in afara de a ma jerfi pt tine nu as putea mai mult si doar nadejdea si credinta in Dumnezeu ma vor ajuta sa cred ca jertfa mea pt tine te izbaveste de pacate si Hristos te accepta in Imparatia Lui...
Sau ce crezi ca ar trebui sa faca cei care vor o revenire a omenirii pe drumul cel bun,mai ales ca nici ei nu stiu exact care este DRUMUL,sau nici ei nu sunt exact pe DRUM?
Cam greu de spus tinand cont ca omenirea actuala traieste in religii,culturi si civilizatii diverse,cu diferite mentalitati si moduri de gandire considerand ca acolo este Adevarul,sau ca el detine adevarul.

Am incercat sa-ti raspund exagerand putin pt a intelege ca tot acolo ajungem : la NOI...si fara Dumnezeu si voia Sa nu este ingaduit nimic.
Reply With Quote