Da, pai si eu iti dau o definitie.
ALA CARE INCURCA EPISTEMOLOGIA CU ONTOLOGIA E DE NOTA 4 CHIAR SI LA MARXISM. I mean, la marxism d-ala de caca-maca gingiu-mingiu care se practica pentru indoctrinarea junilor intelectuali ai patriei.
Deci, lasa chestiile ca luminezi tu lumea sau ai un ce-motiv de preemptiune telectuala asupra onor forumului ca esti jalnic-jalnicutz. Produs tipic al culturii de wikipedia si ateismului triumfator care exuda prin porii lu' nea Jules Verne - "chiar daca n-a facut-o inca, stiinta va explica orice si oricum e mama si tata lu' progresu'".
Next one la faptul ca discuti in tautologii, ia zi tu ce stii despre teoria abstractiunilor categoriale la Aristotel, ca dupa cum faci esti praf si la asta, si daca e asa cum cred si esti praf, tu, draga, ai o singura posibilitate de a "discuta" stiinta: aia strict aplicata. Deci daca-ti spune un nene cum sa faci glet de ipsos, il faci. Cum sari de asta, cum behai.
So, then. Teoria abstractiunilor categoriale la Aristotel, ca fara asta exista cateva modele epistemologice mai complicate, dar ma indoiesc ca, nefiind cu gandirea la nivelul "progreselor" secolului IV i.e.n., ai vreo sansa la astea mai moderne. Shoot. Ca ai cerut sa-ti dovedesc chestii, nah stai sa vezi cate iti dovedesc...
@TOT RESTUL FORUMULUI: Am un sistem bazat pe o inferenta, extind inferenta arbitrar la alte sisteme ipotetice. Mai mult, am un sistem bazat pe o inferenta, extind inferenta la prezumtii ontologice. Cum se cheama asta? Om de stiinta? Pardon. In prima varianta (generalizare epistemica fara motiv si substanta) rezulta asa: Istoria e PLINA de cretini docti, varianta "am citit carti groase" care au pus frane severe stiintei si progresului procedand ca domnul preopinent. Putem discuta exemple, sunt de rasuplansu. In a doua varianta rezulta ceva mult mai nasol, ceva ce domnul asta pretinde ca nu este: un doctrinar. Adica inca unul care nu poate insangera istoria singur, ca nu-l ajuta prea mica statura, dar se bucura grozav cand o insangereaza altii. Marx, Inchizitia, Pol Pot, Hitler. Ejusdem farinae.
Last edited by inorog; 27.01.2010 at 13:08:19.
|