View Single Post
Vechi 27.01.2010, 14:31:36
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de philalex Vezi mesajul
nu stiu ce sa cred, dar cred cu siguranta ca astazi lumea numai iubeste nimeni....ci cumpara....inainte tatoneaza terenul.....mai fata, cumpara-ti bicla, iesi cu ea, citeste, mergi la filme, mergi cu castile pe strada si gandeste-te la lucruri mai frumoase...adevarul e ca in preajma Bisericii suntem mai linistiti....si nu mai pune suflet.....nu mai exista puritate intr-o societate infecta ca a noastra...atat a mai ramas sa ne rugam, ca sa se schimbe ceva minor....in toate...fa sport....miscare si uita-l pe respectivul....eu nu ma mai uit in trecut...iert, dar merg inainte....Doamne ajuta!
Philalex, tu crezi cu siguranta o mare prostie...cand de fapt lumea iubeste, si foarte mult, este si pura, o fi si infecta asa cum spui tu...dar cu siguranta lumea are de toate, si nu numai neadevarurile pe care abia astepti sa le exprimi tu cu orice ocazie!

Incearca sa vezi si de ce nu esti iubit, si asa vei intelege poate si de ce nu se intampla lucrul acesta....si de asemenea ca universul tau nu poate fi al lumii intregi!!!!
Reply With Quote