:) Sigur ca am discutat asta si cu sotia..ma vede ca de ceva vreme ma framanta ceva....citesc f mult vietile sfintilor,din Biblie...etc...pelerinajul pe muntele athos...chiar mai glumim ca nu m-am bierberit de ceva timp si spunem ca trebuie sa ma pregatesc pentru manastire...iar serios vorbind...ne-am inteles ca atunci cand termin casa si ne vom muta,imi va da binecuvantarea sa fac ce imi doresc(i-am zis ca daca vad casa terminata o sa-mi fie pricina de poticnire :)) bineinteles ca nu imi va sta o casa in cale daca insushi familia nu imi sta)
Iar de ales...e greu s-o faci pentru ca avem in tara deasemenea manastiri foarte frumoase cu codri si munti nestrabatuti de piciorul omului inca...nu stiu...un atu pe muntele Athos este ca femeile nu au dreptul de a intra acolo....e o mare ispita femeia sa stii...fara sa ranesc pe cineva de sex feminin..dar pentru noi barbatii asa este..femeia este frumoasa si placuta ochiului..deci o mare ispita
Cand am fost eu pe Athos am sta 6 zile...o clipa nu m-am gandit la femei...cand am iesit parca eram turbat....faptul ca Ourinopolis este plaja inchipuie-ti cand am iesit cata ispita era....in schimb...slujbele si viata de acolo...relieful...pe munte inconjurat de mare...o frumusete de neinchipuit....am sa pun cateva poze facute de mine..nu luate de pe site-uri sa vezi Gradina Maicii Domnului cu adevarat
|