Citat:
În prealabil postat de OmuBun
Se pare ca "macinam in gol"... Asa cum altii generalizeaza atunci cand vorbesc despre noi, am avea si noi o mie de motive sa vorbim prost la adresa lor. Faptul ca ei isi ascund foarte bine "prostia", nu inseamna deloc ca ea nu exista. Si de ce-ar vota americanii cu "rosii" daca acolo s-a nascut democratia? Totusi nu vad legatura; prostia nu are culoare politica!
Cat despre ultimile fraze... nu prea am inteles ce... ai inteles... Nu ma pretind educat dar nici nu sunt unul dintre abonatii talk-show-rilor politice, telenovelelor, manelelor, etc. Asta nu inseamna ca ele dispar. Rata audientelor e inca destul de mare. Folosesc insa persoana I, pentru a nu ma situa in afara societatii in care traiesc. De voie, de nevoie, suntem noi si-ai nostri! Cu ei defilam ca altii nu avem!!!
|
Va spun parerea mea despre cei din vest.Sunt educati sa castige.Un prost nu-si poate ascunde prostia.La americani s-a nascut democratia(s-au la greci,nu sunt sigur)iar in est s-a nascut burguezia rosie,pe care inca o mai votam,la asta ma refer.In sfarsit...cum bine ati spus,sa ne rugam...si asa o sa fie bine.Doamne ajuta!