View Single Post
Vechi 27.01.2010, 21:00:18
ai2 ai2 is offline
Banned

Data înregistrării: 24.10.2008
Locație: Micul Paris medieval
Implicit

Citat:
În prealabil postat de florin1966 Vezi mesajul
"nu pot vedea ceasul sa nu ma gindesc la ceasornicar"daca ar fi evolutie ar fi frebuit sa vadem si astazi aparand noi specii sau specii evoluate dar animalele sunt aceleasi de citeva mii de ani omul a ramas la fel de citeva mii de ani deci unde e evolutia?
Am sa extrag doi termeni din ce ai scris pentru a-ti arata unde gresesti: "astazi" si "cateva mii de ani". Evolutia are, in general, nevoie de perioade lungi de timp pentru a produce efecte notabile si de aceea "astazi" nu este obervata la scara mare. In schimb, la organisme mici (virusi, bacterii, musculite de otet) se poate oberva. De ce? pentru ca aceste organisme au o perioada de reproducere foarte mica si intr-un timp rezonabil/observabil se vor naste multe generatii care in functie de conditiile de mediu vor evolua in consecinta. Sa-ti dau alt exemplu: Evolutionismul are ~150 de ani, timp in care, pentru oameni, au trecut sa zicem 10 generatii (presupunand distanta intre generatii de 15 ani, un timp realist pe vremuri si subestimat "astazi"). Ori evolutia are nevoie de multe generatii pentru ca micile defecte de copiere in ADN sa se adune si sa produca schimbari notabile.
Si inca ceva! Ai dat un exemplu clasic (ceasul si ceasornicarul) dar care de fapt sustine evolutionismul prin faptul ca evolutia are loc doar in cazul acelor sisteme care se reproduc. Ai vazut multe ceasuri care se reproduceau? Eu am vazut doar ceasuri produse si nu reproduse!
Citat:
"zisa cel nebun nu este Dumnezeu"dar nu inseamna ca asa este.E o parere a unui nebun luata in seama de altii asemene lui ca teorie a iluministilor francezi care au vrut sa puna ceva in loc dupa abolirea bisericii dupa revolutia franceza si a fost ideea cea mai credibila la momentul respectiv si care a prins radacini dar nu sta in picioare la multe aspecte pe care s bazeaza nu e demonstrata plauzibil si nici nu va fi vreodata.
Evolutia sta in picioare si asta din ce in ce mai bine tinand cont de dovezile care se tot descopera zi de zi. Doar cei care nu inteleg ce este evolutia, sau altfel spus, cei care cred ca putem observa evolutia "astazi" sau in "cateva mii de ani" sunt cei care contesta validitatea aceastei teorii.
Reply With Quote