View Single Post
Vechi 28.01.2010, 00:12:46
sherlock_holmes sherlock_holmes is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.07.2008
Locație: commonwealth
Religia: Ortodox
Implicit

Eu cred ca este si cum spune Ana,caci prin Botez se scoate diavolul din inima inimii omului si se salasluieste in mod real Dumnezeu Iisus Hristos acolo...Care totusi lucreaza si fara stiinta noastra cumva:

" Iată, stau la ușă și bat; de va auzi cineva glasul Meu și va deschide ușa, voi intra la el și voi cina cu el și el cu Mine. " Apocalipsa

...neafectind libertatea noastra.Daca porti de grija unui om si-l feresti de multe primejdii,fara ca acesta sa stie ( sau sa-si dea acordul daca ar sti )...nu inseamna ca-l privezi de alegerea lui.( parerea mea )

Dar si ce spune fani e bine,sintem biserica,traim in comuniune unii cu altii prin Sfintul Duh Dumnezeu,sintem chipuri ale lui Hristos,traim si in prezent dar si in vesnicie,bine ar fi ca familia,nasii,... sa fie o biserica mai mica pentru copil, ca acesta sa creasca in fapte bune si in cunoasterea lui Iisus Hristos Dumnezeu....si ca Dumnezeu sa lucreze si prin el pentru ajutorarea celorlalti.

Cit despre viitorul sinod ecumenic,ma gindesc la ce a spus Dumnezeu in Sfinta Scriptura:

"Dar Fiul Omului, când va veni, va găsi, oare, credință pe pământ? " Luca 18,8