Citat:
Īn prealabil postat de alexandra28
inainte de a posta aceste aberatii mai bine te-ai fi uitat la emisune(asta in cazul in care nu ai facut-o).ce tot spui de nu stiu ce boala ,ca ramai paralizat,ca mort????ai vazut-o pe fata aia cum s-a manifestat?nu era deloc ca si moarta...se misca,scotea sunete...
|
Fara a fi iar interpretata gresit as dori sa spun ca mama mea a avut o astfel de boala despre care aminteste de nenumarate ori Ory...si vreau sa precizez ca mama mea nu s-a prostituat,nu a trait cu alti barbati,l-a cunoscut pe tata cu care este si in ziua de azi, nu a facut avorturi...s-a intamplat pe fond nervos si datorita unei mari caderi de calciu sa se imbolnaveasca...lucra pe vremea aceea la o cresa de copii unde avea mare raspundere (mama avea atunci in jur de 30 ani,acum are peste 50).
Ajunsese sa nu mai poata pleca singura de acasa pt ca amortea pur si simplu,i se intuneca vederea si cadea pe strada,sau ramanea intepenita pe scaun acolo unde era...gura i se inclesta,memebrele ii intepeneau si se contorsionau...era constienta de ce era in jurul ei dar nu se mai putea manifesta motiv pt care doar horcaia...ca si cum voia sa spuna dar nu putea...povestea cand isi revenea tot ce simtea si durerea pe care o avea...daca i s-ar fi intamplat asa ceva in ziua de azi si ar fi vazut-o multitudinea de crestini evlaviosi sigur s-ar fi spus ca e demonizata
In timp datorita tratamentelor,spitalizarilor pe termen lung si medicilor care erau mai constienti parca de viata pacientului fata de ce este in ziua de azi,mama mea si-a revenit si nici pana in ziua de azi nu a mai avut astfel de stari sau ceva asemanator...mentionez ca in acea vreme nu auzisem de exorcizari,demonizati,biserica...etc...iar mama s-a vindecat Slava Dlui prin medici nu prin Biserica.
Deci...exista asa ceva.