Gripa si iar gripa!!!
Am fost foarte incordata o foarte lunga perioada din aceasta cauza, acum m-am relaxat.
Nu, nu l-am facut si nici nu-l voi face, atat eu cat si copiii mei.
M-au sunat de la spital sa merg sa-l fac pentru ca "este indicat in cazul meu", dar am refuzat, le-am spus ca-mi asum riscul.
De la scoala fetitei (12 ani) am primit un formular daca accept sau nu, am raspuns "nu" si am semnat. (Sotul m-a lasat sa decid, caci el era intre "da" si "nu", mai mult pentru "da".) La fel am raspuns "nu" si am semnat si pentru formularul care mi-a fost trimis de la scoala pentru vaccinul impotriva cancerului de col uterin.
Pe baietel (3 ani) l-am tinut acasa cat a fost nebunia cu gripa, acum s-a mai domolit nebunia, cel putin aici...
Voi inca mai credeti ca Toni Tecuceanu a murit de gripa porcina? Dumnezeu sa-l ierte!
Atunci cum de nimeni altcineva din anturajul lui (colegi, prieteni, rude) nu a luat aceasta gripa atat de contagioasa dupa Streinu Cercel si altii?
Oricum, ce m-a surprins apoi era faptul cum oamenii dadeau buzna sa-si faca vaccinul! Spirit de "turma" scriau ziarele/blogurile, mare dreptate au!...
http://patrupedbun.net/wp-content/up...01/bals111.jpg
Doamne, cat de speriati trebuie sa fie acesti oameni!!!
Fie ca Domnul sa fie cu noi toti, orice decizie am lua!
Cristinittta