View Single Post
Vechi 29.01.2010, 11:35:01
AteulCelRau
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de isabella Vezi mesajul
Nu m-ai inteles. El a venit pe forum sa ceara ajutor, ca sa nu mai petreaca atata timp in fata calculatorului, iar tu nu numai ca ii recomanzi un joc, dar ii spui senin ca poate sa aiba relatii sexuale virtuale?
Cum poti sa faci asta? In loc sa-l ajuti, tu il afunzi si mai mult in dependenta asta.
Deh, doar de asta esti ateu...
Citat:
Īn prealabil postat de anaana71 Vezi mesajul
nici nu stiu daca nu cumva tu ai probleme mai mari cu privire la dependenta decat cel care a creat acest topic. daca mai si descrii cu lux de amanunte.... chiar si ateu fiind, basca si rau, e clar ca ai ceva probleme. ai vazut cum au ajuns adolescentii sa-si hacuiasca parintii pentru un amarat de joc.
macar Silencer si-a dat seama ca este dependent, ceea ce este mare lucru, este primul pas spre vindecare.
pe tine cand te vedem cu un asa topic?
Nu i-am recomandat jocul i-am spus ce am jucat eu, si nu e a relatie sexuala virtuala, tu daca vezi o scena de sex la televizor sa inteleg ca faci sex? Si i-am recomndat deja ce sa faca sa renunte la jocuri MMO si sa joace chestii mai scurte, ca iar fi greu sa se lase complet si daca pur si simplu inlocuieste cu TV, internet sau carti nu rezolvat nimic.
Iar eu nu sunt dependent, joc cand am timp liber si nu fac ceva social, iar pot sa-ti spun ca nenumarate mii de omaenii dealungul istoriei au folosit crestinismul ca scuza pentru omor, si nici macar nu erau psihopati ca asta.

Last edited by AteulCelRau; 29.01.2010 at 11:37:40.
Reply With Quote