Subiect: Eu, pacatosul...
View Single Post
Vechi 29.01.2010, 11:39:02
anaana71's Avatar
anaana71 anaana71 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.11.2009
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru anaana71
Implicit

multi traim in aceasta lume rea, dar gandeste-te ca atunci cand tu vezi lumea rea acolo unde esti, altii sunt abuzati, batuti, ucisi, torturati, se sinucid, etc. si eu ma gandesc ce "lumea rea"... dar pe urma imi spun: am ce manca? - da, am unde sta? - da, sunt sanatoasa? - da, sunt persoana care tin la mine? - da, si intrebarile pot continua.... si atunciiii??? dependenta de net, de jocuri, de televizor e urata si rea. si mie imi plac jocurile, cand ajung acasa dau instictiv drumul la TV, chiar daca nu stau sa ma uit, trebuie sa fie deschis. cand vad ca nu pot deschide o carte sa citesc, dar caculatorul il deschid, ma ambitionez sa citesc ceva util, decat sa ma joc sau sa chatuiesc ore in sir. asa am inceput sa citesc Sfanta Scriptura, on line, despre Parintele Cleopa, Staniloaie, Arsenie Boca, Arsenie Papacioc, etc. Am dat de forumul acesta si am gasit multe trimiteri la site-uri interesante, mai citesc parerea ta, al lui, a ei, a lor.... si tot citind, ascultand, unele lucruri nu pot sa le mai fac, chiar daca as vrea.
cineva mi-a spus ca e mai usor sa darami decat sa construiesti. m-am gandit sa incep cu greul - cu construirea.