Alexandra,chiar daca am vorbit degeaba pana acum,tot am sa-ti spun ca nu ai dreptate cand sustii ca,caderea acelei femei se datoreaza pacatelor ei.
ory chiar ai avut dreptate,chiar nu mai inteleg nimic,te dadeai om impaciuitor si tolerant care nu judeca oamenii si chiar tu ai inceput cearta judecandu-ma pe mine???,acum vad ca ai devenit si atotstiiutoare spunand ca nu am dreptate..mai ory dar sti cumva ce noi nu stim,oare sti tu mai bine ce s-a intamplat acolo,sau sti tu mai bine decat acei doctori care erau de fata?te rog,priveste mai mult in oglinda sufletului tau ca ai sa descoperi multe lucruri de curatat.
nu este vorba ca ar trebui sa cadem jumatate din popor din pricina pacatelor...ce am vazut la televizor putea fi doar o lectie pentru noi toti,nu neaparat pentru ea,personal.
Daca vrem semne de la Dumnezeu pentru edificare credintei sau a decaderii spirituale,sa privim in primul rand in propriul,suflet in propria minte si in propriul barlog si vom vedea mai mult decat ne vom inchipui,semnele necredintei universale,
dar tu ai privit in sufletul tau mai ory?tu te-ai gasit sa dai aceste sfaturi cand tu esti cea care judeca o umila parere ajungand la concluzia ca sunt o ,,asa-zisa crestina,,(sunt de acord cu tine aici).ma intreb oare anumiti oameni chiar nu se vad pe ei insisi??
si prin calea blandetii si-a intelepciunii care izvoraste in primul rand din puterea de-a ne judeca intai de toate pe noi insine
tu vorbesti de blandete si intelepciune?:dozingoff:te rog ,daca vrei sa te credem pe cuvant intai demonstreaza-ne prin propriul tau comportament si nu prin aceste vorbe frumoase pe care le-ai scris...caci cam atat ai stiut sa faci...sa vorbesti frumos si dai lectii de viata...teorii stim si noi dar mai greu e cu practica...
anca,atata timp cat va luati de starea de sanatate a femeii si o asociati cu meseria ei injositoare,nu inseamna ca judecati faptele si nu omul,ci chiar omul
se pare ca nu prea ai inteles ce se discuta aici,se vorbeste despre pacat,despre Sfantul Post,despre acceptarea unui mare pacat,despre pedeapsa,despre diavol...nu cred ca o cunoaste nimeni pe acea persoana ca sa o judecam,aici vorbim ,analizam si ne dam cu parerea despre acel eveniment intamaplator sau dat ca un semn de alarma ca ar trebui sa respectam aceasta perioada sfanta a anului.cam despre asta trebuia sa vorbim dar se pare ca se afla pe aici cativa oameni de rea vointa care cauta mereu sa atace si sa critice...
|