View Single Post
Vechi 29.01.2010, 16:20:21
cristianvisan
Guest

Implicit

mai, mai urat.. ortodocsi care se inchina micii Domnului si care se lasa gadilati pe glanda asta a mandriei de catre diavol, of.. prea usor.. nu vrem sa ne smerim, neam.. ne credem prieteni cu Dumnezeu, ne gasim scuze, am auzit vorbind de spovedanie cum se spovedesc unii si o spuneau ca si cand vai ce bine fac ei! se justificau dupa fiecare pacat marturisit! adica nu e vina mea Doamne, femeia care mi-ai dat-o! mi-a spus unu ca el s-a apucat de bautura si femei din cauza bisericii ca dupa impartasanie vinul care ramanea il chemau diaconii in spate si se imbatau.. adica biserica ce sa mai.. auzi tupeu.. paisie aghioritul spune ca mai bine nu te spovedesti decat sa faci un show d-asta.. si pe toate planurile asa vedem lumea, asa ne creea relatia noastra cu Dumnezeu si mergem spre cer ceea ce nu e voie mai! toata mass media asta ne-a atins pe toti de la patriarh ana la ultimul duhovnic.. unul nu mai stie.. trebuie sa nu gasim calea, ci trebuie sa o pierdem.. sa nu cautam sa ne apropiem de Dumnezeu.. asta e mandrie ,mai..cu fiecare clipa care trece trebuie sa ne vedem mai departe, mai rataciti, mai goi, mai de neiertat, mai fara vreo legatura cu Dumnezeu.. si eu am inecput asa si ma gandeam de la o zi la alta ca eu progresez.. nu mai aveam remuscari la un moment dat si credeam ca asta trebuie sa fiu.. crestinul fara dureri, fericit care e prieten si slujitor cuminte al lui Dumnezeu.. pana cand a trebuit sa fac un scarificiu si ma simteam asa de greoi si asa de multe justificari si de ipocrizie d-aia..uuf.. pentru toti ceice cred ca u o oarecare sanatate spirituala.. NU!! trezeste-ne Doamne, sa ne dezmeticim fratilor ca Dumnezeu ii mantuieste pe cei care cooboara in iad nu pe cei ce cauta raiul...sub buna intentie iata diavolul.. asta este numele lui.. astazi el ne ofera lumina, solutii, e unu p-aici ateul cel rau care ce sa zic.. nu-i mai vorbiti.. el e mort.. mortul in putrefactie trage vanturi luni de zile pana cand putrezeste de tot adica in cazul ateilor pana lamoarte.. a vorbi cu el inseamna a sta de vorba cu aceste efecte ale mortii..
suntem posedatul din tinutul gadarenilor, asta suntem.. ne chinuie curatia si locuim prin morminte cu mortii.. de fapt suntem niste morminte care cred ca au lumina..haideti sa tremuram la intrarea in biserica sa simtim ca nu avem ce cuta acolo, sa simtim cum ne cad viermii din gura cand ne rugam.. iertati-ma dar e dureros.. io nu mai foloseam netulintr-o vreme dar cum sunt o unealta , o jucarie in bratele stanei ce altceva decat sa ajung iar p-aici putea sa mi se intample..si aici alt intuneric.. suntem pierduti, am putea sa valorificam asta si sa transformam prin smerenie ceea ce suntem, prin acceptare intr-un tinut al pocaintei si al lepadarii de sine.. a mizeriei imbacsite din plamanii si din inimile noastre..
iertare pentru ton.. cu dragoste in Hristos
Dumnezeu sa ne ajute!
Reply With Quote