Citat:
În prealabil postat de The_Fallen
Asta e din cauza ca jocul nu te face sa gandesti in acesti termeni.
Cainele=acces la minijocuri si continut deblocabil.
Salvarea a mii de oameni=nimic.Nici macar nu primesti recomandari de la persoane suspuse, o casa, o mosie, sau o sarbatoare in onoarea ta.
In ceea ce il priveste pe ateulcelrau, A prezentat Mass effect de parca ar fi o simulare sociala cu jocuri erotice. Daca seamana cu primul este vorba despre o serie de misiuni care avanseaza plotul jocului si care presupun sa iti conduci echipa de razboinici printr-o serie de locatii, invingand opozitia si cautand secrete.
|
Hmm. Chiar nu m-ar fi incalzit recomandarile de la persoanele sus-puse, etc. Aveam deja milioane in bani in joc fiindca investisem mult. Facusem questurile ca si eroina a "Luminii", nici macar nu ma maritasem si mi-am dat si frumusetea pentru un alt om, asa ca nu te pripi. :))) Singurul lucru pe care-l avusesem pentru mine in joc fusese cainele. Asa ca, am ales iubirea in schimbul celor multi. De fapt, erau trei cai: sacrificiul (si erai vazut ca ceva mare erou), iubirea (sotul, copiii si cainele si o scrisoare de la sora ta) si banii. Am ales familia dupa ce m-am gandit ceva vreme. Familia mea fusese cainele. :))
Acum mi-am amintit ca au fost dezamagiti de mine ceilalti eroi ca am ales familia. Se asteptau sa fac ceea ce trebuia sa fac. :)