Citat:
În prealabil postat de florin1966
nici virusii nici musculitele nu sunt semnificative la scara evolutionismului dupa mine .
|
Am dat exemple unde evolutia se poate observa relativ usor. Si nu susbcriu la ideea ca unele organisme sunt mai mult sau mai putin importante. E cam egocentrica perceptia de importanta.
Citat:
acesti nu evolueaza adica din virusi nu ies alte fapturi ci doar se adapteaza sa amestecam termenii si sa nu facem deosebire intre acestia .
|
daca vrei o evolutie mai substantiala atunci e nevoie de mai mult timp decat dispune un experiment de laborator. E drept ca adaptarea nu este totuna cu evolutia dar pe perioade mici de timp atat se poate observa "live".
Citat:
Evolutie inseama schimbare nu adaptare darwin sustine ca de stadiu de unicelular am ajuns oameni si animale dar eu sustin ca daca ar fi asa istoria pamintului ar fi de multe sute de miliarde de miliarde de ani mult mai multi decit se sustine iar tot mai multi oameni de stiinta contesta evolutionismul .
|
Esti sigur ca nu te inseala perceptia personala asupra timpului necesar pentru ca procesele evolutive sa aiba loc? In istorie au existat perioade cand presiunea evolutiva a fost enorma (ca rezultat multe specii au si disparut). evolutia nu e nicidecum un proces uniform.
Citat:
Nu voiam sa zi de ceasuri ci voiam sa arat ca universul este ceasul si Dumnezeu ceasornicarul!!!!!!
|
La cum arata universul ceasornicarul a fost cam neglijent nu crezi? Eu as merge pe varianta ceasornicarului inexistent.