View Single Post
Vechi 30.01.2010, 00:15:57
iustin10 iustin10 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.01.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de sophia Vezi mesajul
In concluzie, Andrei_IM, a studiat Danion Vasile teologia? adta era intrebarea mea.

Iustin, nu te-am inteles: numai preotii au voie sa predice in biserica. Nu stiu ce-ai vrut sa spui in mesajul tau.

Eu vad pe acest forum (si nu numai, pe pielea mea), ce greu este sa inveti pe altul credinta, sau sa inveti de la altul.
Deci nu poate oricine sa se apuce sa faca asa ceva. Ca asa m-as duce si eu sa invat copiii. Dar am inteles ca fara studii de specialitate n-am voie.
Eu vad pe acest forum,ca fiecare incearca sa raspandeasca religia .Deci nu vad ca cineva cere voie ca sa vorbeasca ,ci toti vorbesc cum vor despre ceredinta.Unii mai bine ,unii asa cum stiu ei.
Dar probabil si tu simti la fel,pe unii ii placi si iti sunt de folos,pe altii ii respingi.
Eu ziceam ca imi plac cei care stiu si spun adevarul,si care se si inconjoara de blandete.
Ma uit si la vorbe si la atitudine.
Ei cam asa e si cu predica.Predica buna o simti.Nu neaparat exista cineva sus care sa cenzureze daca acela are sau nu are voie sa vorbeasca.Desi clar ca exista si aceste reguli.
Dar predica buna,o simti in primul rand.
Reply With Quote