in leg cu tipa eu nu am vazut pt ca ma uit f.rar la tv dar din ceea ce am citit de la voi faza a fost tare.Eu cred ca intr-adevar a fost o dovada pt toata lumea ca acest pacat al prostitutiei ,adica desfrinarea este cauzat de unul sau mai multi demoni,cred ca asta a Vrut DUMNEZEU sa ne aminteasca [daca ziceti ca a facut ca animalele]Sa nu uitam ca DOMNUL a scos 7 demoni din MARIA MAGDALENA.TOCMAI ASEARA PE tvr1S-A DISCUTAT DESPRE LEGALIZAREA PROSTITITIEI ,ADICA A ACESTUI PAAT MARE CARE INTINEZA SI SUFLETUL SI TRUPUL si bineinteles ca nu a fost nici o fata bisericeasca chemata sa-si spuna parere.doar dl. PRUTEANU a fost impotriva iar restul BLAGA,MACOVEI DR.OPRESCU MOTIVAU necesitatea legalizarii pt a se stopa bolile care apar prin controlul medical al prostituatelor.Apoi daca se elimina plata pacatului,adica boala ,infrinarea de la acest pacat se va reduce ce de ...nu mai se imbolneveste nimeni dar nimeni nu ia in considerare ce scrie parintele ARSENIE BOCA in Cararea imparatiei ,ADICA energia sexuala prin infrinare se converteste in energie intelectuala benefica pt individ, iar excesul [la care multi vor fi tentati] va duce la consum de energie pe cale sexuala si urmarea este ca oamenilor le va scadea capacitatea intelectuala ,adica vor deveni SLABI LA MINTE ,DECI intr-un viitor nu prea indepartat de o generatie vom regresa si acest lucru este mai periculos pentru o natie decit o boala chiar venerica care este tratabila pina una alta mai putin sida .asa pacatul acesta va slabi natia romana si nimeni nu se gindeste la asta.Ar trebui macar biserica sa ne apere ,ca sintem intr-o tara cica majoritar ortodoxa,nu?!oare in Grecia sau Rusia este legalizata prostitutia!
|