"Zis-a nebunul in inima sa:nu exista Dumnezeu."
"Zis-a nebunul in inima sa:nu exista Dumnezeu."
Draga doamnule ai2 interpretarea ta rationalo-orbeasca lasa de dorit...intai intreaba si apoi critica,intai cunoaste si apoi judeca...
Asa numite greseli de care tu vorbesti sunt interpretarea materialist-evolutionista a oamenilor mediocri de stiinta care nu ar putea niciodata sa accepte existenta unui Creator,caci atunci ar trebui sa-si aplece capul.Si asa zisele "greseli" sunt facute din cauza ca Biblia este interpretata ad-literarum cuvant cu cuvant si nu in intelesul ei.Se gasesc asa numitele anti-teze care toate au temei teologic si scripturistic.
Nu poti interpreta dupa cum vrei tu Biblia..da ma rog evolutionisti ar trebui sa-si vada de marile lipsuri si baza lor fara temei stiintific a celebrei teorii darwiniene sau sa vina Dumnezeu sa va ajute?
Stai tu linistit Adam si Eva stiau foarte bine ce inseamna binele si raul,cand au mancat din pomul cunoasterii binelui si raului,atuncia cele 2 au fost amestecate,discernamantul omului a avut de suferit si nemaistiind ce era bine si care era raul...
Eu vorbesc de un altfel de pariu diferit de la cel material,da asta e o consecinta a pacatului stramosesc numai distingem albul de negru si negru de alb ma rog...
Eu cand am vorbit de cei 11 milioane de martiri am facut referire ca si ei trebuie luati in seama,nu neg nenorcirile facute de inchizitie,dar si darwinismul si alte teori materialist-evolutioniste au adus haos si distrugere in sufletel si in casele oamenilor-comunismul-antisemitismul...nu te mai lua de religie pentru crimele provocate,caci religia condamna crimele si atrocitatile fata de orice om (proclama egalitate suprema intre orice fel de persoane),ci oamenii sunt cei care au facut-o....
Asa ca nici evolutionisti tai nu au fost usa de biserica uitate la cei mai mari criminali ai omenirii adepti fini ai darwinismului si a superioritatii rasei albe acuma spunem cine e de vina aici?Tot religia?
Religia sfinteste omul si societate,gandestete la o societate in care nu exista pedofili,violatori,criminali in serie,nu exista oameni perfizi si parveniti si nu spunem ca o societate ateista va reusi asta ?niciodata...ateismul este cea mai cumplita boala a omenirii care o duce la sapa de lemn plina de toate patimile si fara simtul valorii morale si umane,incapabile sa mai distinga negru de alb si totul facut pe interes propriu intr-un ocean egocentrist si lacom....
Timpul va raspunde la tot,insa poate va fi prea tarziu pentru unii atunci..
Domnul sa te binecuvinteze si sa te lumineze,caci intunecata e calea si plina de suferinte e cea pe care ai luat-o nu ma crezi,o sa simti pe pielea ta cum e sa fi in intunericul egocentrist,fara nici un sens,plin de neliniste si singuratate...
Te rog frumos fa-ti un bine si nu mai inerca sa convingi ortodoxi sa fie atei,lasa-i pe ei sa decida nu-i adu tu in intuneric,veziti de idolii tai,daca tu nu vrei sa vezi Adevarul-Adevarul ne va face liberi......
Doamne ajuta!
|