View Single Post
Vechi 30.01.2010, 15:01:54
sofia_78's Avatar
sofia_78 sofia_78 is offline
Member

Data înregistrării: 29.01.2010
Locație: Romania
Religia: Ortodox
Implicit Voodoo, Hinduism, etc..

Eu am fost in Indonezia, in Bali, o insula foarte apropiata de Sumatra (alta insula Indoneziana afectata de Tsunami), m-a ingrozit ce-am vazut acolo, temple in care se inchinau la idoli, serpi, maimute, caini, ii venerau, le aduceau ofrande iar noi ca turisti n-am vrut sa intram in ele ca aratau infricosator, maimutele umblau libere pe strazi ca sunt "sfinte" cica si erau asa rele ca te muscau si te zgariau daca nu le dadeai tot ce-aveai in mana, toata credinta lor, hinduisa si budista este o mare inchinare la idoli si o mare vrajitorie, semana cu incantatiile vrajitoresti, Buddha insusi aparea in pozitii sexuale inconjurat de multe femei, facand sex in grup si venerand sexul, Tantra Yoga vine din Tibet, e mult de vorbit, cert e ca si India a fost afectata, si India e in marea majoritate o tara hindusa, deci si ei venereaza serpii si maimutele si crocodilii, efectiov se inchina la ei daca ma credeti si toti au cate un astfel de animal pe-acasa care spun ca au duhuri reincarcate, e mult de spus si de India dar am un unchi care a stat o luna prin India si mi-a spus ca ce saracie crunta si ce prostii a vazut pe-acolo e incredibil, mai ales legate de templele lor groaznice. Deci nu ma mira tsunami-ul care a maturat coasta din Indonezia si India, plus turismul sexual, masajele thailandeze, prostitutia care e acolo nu ca la noi, e ceva de neimaginat, adica practica niste tehnici combinate sex cu spiritualitate si cu anomalii de orice fel (am intrebat un peste care ne abordase daca nu vrem o fata). Dar bucuria ce-am avut-o a fost ca intr-un magazin am vazut un perete plin de icoane ortodoxe, si asta era dupa tsunami, deci acel proprietar a scapat.

Un coleg de servici a fost in Tahiti acum 2 ani si a zis ca nu mai merge in viata lui sa stea in vreo insula din America Centrala, e bine sa mergi in croaziera acolo, e frumos ca vizitezi numai partea frumoasa, dar el a stat la un hotel de 4 stele si cand iesea pe balcon vis-a-vis de drum era tot timpul un grup de bastinasi care le faceau semn ca o sa le ia gatul daca ies din hotel, iar receptionera le-a spus sa nu se indeoarteze prea mult de hotel fara un ghid, si-asa ca toata vacanta si-a petrecut-o la piscina hotelului, de-abia a asteptat sa revina in tara. Si intr-adevar 95% din pooulatie am citit si eu pe net ca practica Voodoo, iar albii care sunt acolo (la ambasade etc) sunt infroziti de aceasta practica ptr ca sufera teribil de la bastinasi, practic lucreaza cu necuratul.

Am vazut 2 cazuri la TV, a unei femei la vreo 65 de ani scoasa acum vreo saptamana de sub daramaturi, haitiana, si in timp ce o tragea spunea "My Lord, my Lord!" si a fost intrebata cu a rezistat? si a raspuns "pana acum 3 zile am vorbit tot timpul cu un preot care era si el prins, si ne-am rugat impreuna la Dumnezeu, acum 3 zile el a murit si eu m-am rugat in continuare la Dumnezeul cerului, numai my Lord saved etc.. " daca i-ati fi auzit cuvintele ti se ridica parul pe tine de emotii, eu am plans auzind-o. Si un alt baiat scos acum cateva zile, ca o minune, dupa ce oprisera cautarile, tot bastinas, l-au intrebat cum ai rezistat, si a spus "m-am rugat la Dumnezeu tot timpul, si am gasit niste Cola si chipsuri si asa am rezistat pana acum".

Deci sa nu ne gandim noi ca Dumnezeu n-are grija sa-i scoata pe robii lui din necaz, Lot cel credincios era in mijlocul Sodomei si s-a mantuit, a fost scos din Sodoma si salvat iar restul au murit cu totii din cauza pacatului cel mare, sodomia.

Cele mai puternice vrajitoare se zice ca sunt in Africa, ca acolo sunt mai mult pagani si pastreaza ritualurile lor demonice inca, uitat-va pe Discovery sa vedeti, Haiti a fost o insula colonizata de africani adusi din Africa, cu tot cu obiceiurile lor, deci Voodoo vine din Africa, si oare ne miram ce saracie, boli, razboaie, n-au africanii nici un pic de liniste acolo, nu ne miram.

Noi acum nu judecam, ci doar observam niste intamplari si consecintele lor, ca sa tragem invataminte, iar Dumnezeu are grija de oamenii lui chiar de-ar fi in Haiti, sa nu ne facem noi griji de asta.

Cat despre noi, va spun eu ca o ducem foarte bine fata de ce-am vazut eu in Indonezia, fata de Asia, Africa sau America Centrala, chiar si in America de Sud e SARACIE mare va spun, mai ales in Brazilia unde rata criminalitatii e imensa.

Parintele Arsenie Boca spunea ca va veni vremea cand Dumnezeu ne va rasplati credinta si chinul, va veni al Treilea Razboi mondial curand, iar Romania va fi inconjurata de flacari si razboi si vor vrea romanii sa se intoarca in tara si nu vor putea, desi Bucurestiul va fi in ruina (cred ca tot ptr pacate) in general Romania va fi mai pazita de-acel razboi care va distruge toata omenirea, America se va uita de ea de exemplu, Europa de Vest va fi ruina, iar noi de nu vom vrea sa auzim de razboi sa merge in munti, in muntii Fagarasului si-acolo numai zvonuri vom auzi ca razboi nu va fi.

Dumnezeu sa ne-ajute!
Reply With Quote