Citat:
În prealabil postat de ancah
S-a incercat legalizarea prostitutiei in toate tarile CE, dar nu stiu daca s-a legalizat undeva. In Scandinavia in orice caz nu.
Poate ar trebui sa ne facem ganduri cu privire la urmarile legalizarii prostitutiei, pentru a vedea cam la ce sa ne asteptam noi si generatiile viitoare.
Psihanalistul Carl Gustav Jung a spus, ca in secolul XX raul a capatat drept de existenta. Acest lucru s-a facut simtit mai intai prin legalizarea homosexualitatii.
Legalizarea prostitutiei nu inseamna numai control medical riguros, ci punerea ei in deplinatatea drepturilor. E ca si cand bolnavii contagiosi nu mai sunt tinuti in carantina, ci pot merge in orice loc, molipsind pe oricine, fara ca cineva sa poata ingradi raspandirea bolii.
Sa nu ramanem indiferenti la cele ce se intampla.
|
Ancah draga, ai abordat oarecum ciudat aceasta problema, iar eu in alta parte (pe alt forum) am abordat-o dezastruos... Ce parere ai, doar legile cu privire la prostitutzie sun neconvenabile? Si sa te tzii ca vin peste noi reglementarile din uniunea europeana... sa vezi acolo aberatzii care depashesc cu mult diferitele legi ale prostitutziei in diferite tzari memre ale Europii :) asha ca nu stiu daca merita sa ne consumam ca oricum nu le prea pasa... eventual sa ne raliem cu Pruteanu care a zis ca iese in strada si manifesta... Doar ca si respectivul n-are nici in clin nici in maneca cu treaburile respective, ca doar e literat... si ashtia au o vehementza mai mult gramaticala... asha ca... si e chiar un pic absurd sa ne amestecam daca nu prea e problema noastra... ci a partidelor politice... nu stiu cui sa protesta, in fatza la sediile politice sau la guvern? Si apoi asta ne mai lipseshte la atatea referendumuri... inca unul...:|???:dozingoff: