Citat:
În prealabil postat de Anna
Scriu la mesaj nou ca sa fiu sigura ca vedeti. Am citit mesajele voastre la acest subiect si am observat ca unii dintre voi ati inceput sa vorbiti urat,ironic unul cu altul. N-ar fi cazul sa va cereti scuze si sa va impacati? Eu m-as bucura.Atat.
|
Mi-am cerut scuze lui alecsandru la alte doua sectiuni, care au fost sterse; astea de aici au scapat de ochiul vigilent al administratorului, dar imi reinnoiesc scuzele. Pe de alta parte, Cris spunea ca obiceiul de a lovi in preoti il au daramatorii Bisericii. Ma indoiesc foarte tare ca Biserica poate fi daramata prin vorbe, dar faptele slujitorilor Bisericii o darama eficient. Zilele trecute m-am intalnit cu o cunostinta. Era f. suparata, le-a venit un preot tanar, nou si cu pile sus-puse, care a venit direct pe post de preot paroh si l-a inlaturat pe batranul si blandul parinte Gh. Dinca. Refuza sa-i impartaseasca pe credinciosi, ostentativ se aseaza cu Potirul in Usile Imparatesti, cu spatele spre credinciosi, si-i consuma continutul, iar la insistentele celuilalt preot (care ii impartasea pe credinciosi in fiecare duminica), a luat anafura si vin si a pus intr-un pahar si l-a trimis sa-i impartaseasca! In cateva randuri l-a dat dracului pe parintele Gheorghe in gura mare, in timpul Sf. Liturghii (probabil in loc de sarutarea frateasca), de-au auzit toti credinciosii din biserica. Nu are nici educatie elementara necrestinul, vorbeste cu persoanele in varsta de parca ar fi slugile lui, ca sa nu mai vorbim de pretentii de genul: "La mine cu liturghia nu veniti cu mai putin de 50.000 de lei, iar la parastas cu coliva 200.000 de lei". Unei femei care i-a dat numai 100.000 de lei, i-a aruncat banii in fata. Si ca sa nu credeti ca sunt inventate, raspopitul se numeste Ene Marian si "functioneaza" (sa speram ca nu prea mult) la parohia Rodica Masoiu din str. Baicului din Bucuresti. Poate aude cineva, desi ma indoiesc.